štvrtok 25. júla 2013

Nebanková pôžička bez nahliadnutia do registra dlžníkov

V dnešnej dobe nie je nič neobvyklé si požičať peniaze, každému sa niekedy môže stať, že bude nevyhnutne potrebovať určitý obnos. V takomto prípade väčšina ľudí požiada známeho alebo zájde do banky.
Ale čo robiť, keď ste sa dostali do registra dlžníkov? Potom vám v banke rozhodne nepožičia.

Register dlžníkov


Do registra dlžníkov sa môžete dostať veľmi ľahko! Stačí treba raz nezaplatiť za telefón, to znamená, že do registra dlžníkov sa môžete ľahko dostať aj keď ste si peniaze nikdy nepožičal!
Ako z registra von? Zaplatiť dlžnú sumu a počkať 3 roky. Za 3 roky bude váš záznam z registra odstránený a vy si bude môcť zariadiť výhodnejšie pôžičku.

Pôžička bez nahliadnutia do registra


Pre veľa ľudí je nemysliteľné, že budú čakať 3 roky na výmaz z registra dlžníkov. Riešením môžu byť nebankové pôžičky, niektoré nebankové spoločnosti požičiavajú aj ľuďom so záznamom v registri dlžníkov. Týmto úverom sa teda naky: pôžičky bez registra av ČR je poskytuje napr: Provident, Smart a Ferratum.
Nebankové pôžičky bez nahliadnutia do registra sú teda v Českej republike možné, dôrazne vás však varujeme zvážte či peniaze naozaj potrebujete a starostlivo študujte zmluvy!

1 komentár: