streda 10. júla 2013

Pôžičky na splatenie dlhov

Pôžičky na splatenie dlhov ako na to

Splácate viacero pôžičiek a chceli by ste sa z toho dostať von a nahradiť ich nahradiť jediným úverom?  Jednou z možností je Spotrebný úver na Čokoľvek od Slovenskej sporiteľne. Tento úver je určený ľuďom vo veku od 18 do 65 rokov. Minimálna výška úveru je 700 €. Do sumy 20 000 € ho získate bez ručiteľa a bianko zmenky. Splácať ho môžete od 1 až do 10 rokov.

Ako splatiť iné pôžičky?

Ak viete, ktoré pôžičky alebo ktorý lízing by ste potrebovali Spotrebným úverom na Čokoľvek vyplatiť, vyrátajte si  celkovú výšku Vašich aktuálnych dlhov. Potom navštívte niektorú z pobočiek Slovenskej sporiteľne a požiadajte o tento úver, pričom môžete požiadať aj o viac peňazí, než potrebujete len na splatenie dlhov. Tú časť peňazí, ktorá nebude využitá na splatenie iných úverov, môžete použiť buď na čokoľvek alebo ich zhodnocovať ďalším nástrojom na trhu, napr stavebným sporením, alebo sporiacim účtom..

K žiadosti o Spotrebný úver na Čokoľvek priložte súhlas spoločností s predčasným splatením úverov a potvrdenie o ich dlžnom zostatku.  Pri požiadaní o predčasné splatenie vášho úveru, banka alebo nebanková spoločnosť väčšinou určí deň splatenia úveru a sumu, ktorú jej musíte k tomuto dňu uhradiť. Táto suma obshauje aktuálny dlžný zostatok k danému dátumu navýšený o prípadný poplatok za predčasné splatenie úveru. Tieto poplatky sú rôzne u každej banky. Všetko ostatné súvisiace so splatením úverov alebo pôžičiek za Vás vybaví Slovenská sporiteľňa.

Ak by ste svoje dlhy chceli skonsolidovať sami štandardným bezúčelovým úverom, môže sa vám stať, že Vám banka tento nový úver kvôli Vašim súčasným dlhom zamietne, pretože zistí po zohľadnení Vašich splátok, že nemáte dostatočnú platobnú schopnosť na splácanie nového dlhu. Schválenie konsolidačného úveru je preto výhodnejšie riešenie, pretože banka pri jeho schvaľovaní neberie do úvahy Vaše existujúce dlhy, keďže ráta s ich splatením pomocou konsolidačného úveru.

1 komentár:

  1. Videl som niekoľko komentárov od ľudí, ktorí už dostali pôžičku od LAPO M-F, a tak som sa rozhodol požiadať na základe populárnych odporúčaní a len pred pár hodinami som na svojom účte potvrdil celkovú sumu 28 500 eur. Toto je naozaj skvelá správa a odporúčam každému, kto potrebuje skutočnú pôžičku, aby požiadal o svoju e-mailovú adresu: lapofunding960@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť