štvrtok 25. júla 2013

SMS pôžičky

Že ste tento pojem ešte nepočuli? Niet divu, veď sms pôžičky u nás fungujú len chvíľu, ale ich obľuba neustále narastá. Áno, je to tak, sms pôžičky začínajú byť čím ďalej viac obľúbené. A čo to vlastne tie sms pôžičky sú? Ide o pôžičky, o ktoré si môžete zažiadať rýchlo a jednoducho prostredníctvom sms správy z mobilného telefónu. Tieto sms pôžičky sú výhodné najmä v prípade, ak potrebujete urýchlene si požičať nejakú, skôr menšie, sumu peňazí.

Ako žiadať

Požiadať o takúto sms pôžičky je to najjednoduchšie, stačí poslať jednoduchú sms, peniaze vám potom prídu v nasledujúcich niekoľkých dňoch poštou. Záleží na jednotlivé spoločnosti, ktorá pôžičku sprostredkúva, aké si zadá podmienky. U jednotlivých spoločností, ponúkajúcich sms pôžičky, sa líšia doba splatenie, veľkosť provízie, maximálny obnos.

Sms pôžičky sú teda výhodné najmä v prípade, ak potrebujete si požičať nepríliš vysokú čiastku peňazí a ste si istí, že počas mesiaca budete schopní sumu splatiť. Sms pôžičku vybavíte bez akýchkoľvek problémov, nie je potrebné dokazovať príjem, nepotrebujete mať ručiteľa, nie je nutná žiadna osobná schôdzka. Odoslanie sms trvá niekoľko minút a máte o starosť postarané - do niekoľkých dní príde zloženka s čiastkou, o ktorú ste požiadali.

Termín splatnosti sms pôžičiek býva obvykle 30 pracovných dní, môže sa to však značne líšiť podľa jednotlivých spoločností, ktoré pôžičky zariaďujú. Pri prvej pôžičke býva maximálna veľkosť pôžičky riadkovo okolo tisícky korún, pre stálych a verných zákazníkov je potom umožnené požičanie i súm väčších.

1 komentár:

  1. Aké sú vaše finančné potreby? Poskytujeme pôžičky od minimálne 7 000 USD do maximálne 900 000 000,00 USD s pohodlným trvaním, ktoré sa pohybuje od 1 do 25 rokov pri veľmi zníženej úrokovej sadzbe 3%. Kontaktujte nás e-mailom: mrfrankpoterloanoffer@gmail.com
    Ďakujeme a tešíme sa na vašu rýchlu odpoveď.
    S pozdravom,

    OdpovedaťOdstrániť