streda 10. júla 2013

Pôžička pre podnikateľov

Pôžička pre živnostníkov

Niektoré typy pôžičiek pre živnostníkov je možné použiť aj na splatenie dlhov voči štátu a získať tak možnosť jednoduchšie získať úver v banke.

Pôžička pre živnostníkov je možné využiť na preklenutie ťažkého obdobia v podnikaní. Rovnako sa dá takáto pôžička jednoducho použiť na rozšírenie podnikania.
  
V prípade založenia nehnuteľnosti je možné získať pomerne vysokú sumu finančných prostriedkov čo je tiež jeden z dôvodov prečo sa táto pôžička často využíva.

Pre poskytnutie pôžičky sa v nebankových spoločnostiach zvyčajne nepožaduje podnikateľský plán, rovnako pôžičku u takejto poločnosti môže získať aj podnikateľ bez podnikateľskej histórie. Avšak takýto úver neposkytujú všetky spoločnosti, z tých väčších sú to napr.: Profi Credit, G.I.C. Cash či známa Pohotovosť.

o


Zo Slovenských bánk ponúka tento typ pôžičiek pre podnikateľov skoro každá banka.

Komu je pôžička určená:
  • najmä drobným podnikateľom, ktorí potrebujú rýchlu krátkodobú pôžičku bez nutnosti zábezpeky majetku
  • majú pravidelné príjmy z podnikania, ako napr. reštaurácie, bary, herne, autodopravcovia, autoservisy, predajne rýchloobrátkového tovaru a prevádzkarne služieb
  • aj pre začínajúcich živnostníkov bez daňového priznania

Charakteristika:
  • Bezdlžnosť voči štátnym orgánom (Daňový úrad, Sociálna poisťovňa) stačí doložiť až pri podpise zmluvy
  • Splatnosť už od 1 mesiaca!
  • Výhoda pre tých, ktorí rýchlo "otáčajú" peniaze, a často potrebujú rýchly preklenovací úver.
výška pôžičky: 950 €  - 3 650 €

splatnosť: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 9, 12, 18, 24, 30, 36, 42 a 48 mesiacov (splatnosť je možné prispôsobiť požiadavkám žiadateľa o pôžičku)

splácanie: štandardne pravidelnými mesačnými splátkami, podľa požiadavky klienta je možné spôsob splácania individuálne upraviť

výplata: bezhotovostne na účet klienta

istenie: vlastná zmenka, dlhodobo podnikajúci do výšky pôžičky 3 319,39 € (100 000 Sk) nepotrebuje avala

ďalšie: bezúčelovosť, možnosť revolvingu (poskytnutie ďalších finančných prostriedkov v priebehu splácania pôžičky)

Podmienky pre schválenie:

  • aktuálne potvrdenie zo Sociálnej poisťovne a z Daňového úradu o nedoplatkoch, potvrdenia stačí doložiť až pri podpise zmluvy.
  • individuálne posúdenie každej žiadosti
  • individuálne posúdenie každej žiadosti s ohľadom na ekonomickú situáciu žiadateľa a na kvalitu ponúkanej zábezpeky
Potrebné doklady:

a) podnikateľ - fyzická osoba: kópia občianskeho preukazu podnikateľa + manžela/-ky
b) podnikateľ - právnická osoba: kópia občianskeho preukazu štatutárnych zástupcov spoločnosti c) bankové spojenie
d) kópia živnostenského listu alebo iného oprávnenia k hlavnej činnosti podnikania 
e) výpis z Obchodného registra (nie starší ako 3 mesiace)
f) kópia daňového priznania za posledné 2 roky (vrátane všetkých príloh) + posledné štvrťročné ekonomické výkazy
g) aktuálne potvrdenie daňového úradu, sociálnej a zdravotnej poisťovne o platobnej disciplíne žiadateľa (nie staršie ako 1 mesiac) 


Výhody živnostenskej pôžičky:
  • najväčšou prednosťou živnostenskej pôžičky je jej maximálna dostupnosť - je určená aj podnikateľom, ktorí v daňovom priznaní nevykazujú zisk
  • bezplatné a individuálne posúdenie žiadosti
  • možnosť zabezpečenia pôžičky avalom
  • k žiadosti o poskytnutie živnostenskej pôžičky nie je nutné dokladať podnikateľský zámer ani znalecký posudok na doložený majetok
  • najväčšou výhodou je jednoduchý prístup podnikateľov k pôžičke
  • žiadne poplatky sa neplatia vopred
  • individuálne posúdenie žiadosti
  • pôžičku je možné tiež zabezpečiť napr. ručením tretích osôb - iba sa preukazuje
Tento produkt je určený predovšetkým firmám (fyzickým aj právnickým osobám). Živnostenská Pôžička je určená podnikateľom, ktorí potrebujú väčšiu čiastku a dokážu poskytnúť zabezpečenie vo forme majetku. Firmy nemusia mať históriu.

2 komentáre:

  1. Moje svedectvo Ahojte všetci. Som tu, aby som potvrdil, ako som dostal pôžičku od pána Benjamina po tom, čo som niekoľkokrát požiadal od rôznych požičiavateľov pôžičiek, ktorí sľúbili pomoc, ale nikdy mi pôžičku nedali. Kým ma môj priateľ nepriblížil pánovi Benjaminovi Leeovi, sľúbil mi pomoc a skutočne urobil, čo sľúbil, bez akejkoľvek formy omeškania. Nikdy som si nemyslel, že stále existujú spoľahlivé pôžičky na pôžičky, až kým sa nestretnem s pánom Benjaminom Lee, ktorý s tým skutočne pomohol pôžičku a zmenilo moje presvedčenie. Neviem, či nejakým spôsobom potrebujete skutočnú a naliehavú pôžičku. Môžete sa obrátiť na pána Benjamina prostredníctvom WhatsApp + 1-989-394-3740 a jeho e-mailu: Lfdsloans@outlook.com ďakujem.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Moja pôžička na auto v hodnote 23 000 eur bola práve použitá, veľmi pekne ďakujem spoločnosti LAPO MICRO FINANCE. Budem hovoriť o vašich službách s ľuďmi v mojom okolí, ktorí potrebujú pôžičku alebo finančnú pomoc, pretože na mňa urobím dojem vaša rýchla odpoveď. Ak potrebujete pôžičku Neváhajte zmeniť skutočného zákonného veriteľa so 100% zárukou: E-mail: lapofunding960@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť