streda 10. júla 2013

Pôžičky na zmenku

Pôžičky na zmenku a ich tajomstvá..

Zmenka je taký malý šikovný papierik, ktorý niekoho zaväzuje zaplatiť peniaze niekomu druhému. Je zaujímavé, že pôžičky na zmenku sú jedným z najčastejších produktov ponúkaných nebankovými subjektami. Sú totiž veľmi jednoduchým a pružným riešením. V čom sa však skrývajú ich výhody a nevýhody?

Ako u väčšiny nebankových pôžičiek je dôležité dávať si pozor na serióznosť spoločnosti, alebo jednotlivca, u ktorého si peniaze požičiavateNIKDY by ste nemali zaplatiť akékoľvek poplatky vopred poskytovateľovi pôžičky! Vo väčšine prípadov takéto poplatky žiadajú len podvodníci, ktorí sa po ich získaní záhadným spôsobom vyparia. Túto zásadu neplatenia poplatkov vopred je dobré používať ale aj pri väčších spoločnostiach, ktoré sa tiež  zaoberajú poskytovaním pôžičiek, pretože aj takéto firmy sú veľmi chytré a nájdu si cestu ako získať od vás peniaze.

Pôžičky na zmenku bývajú vybavené veľmi rýchlo a bez "zbytočných formalít" , akými sú ručenie, doloženie príjmov a pod. Vždy si ale najprv skontrolujte výšku úrokov, podmienky splácania a ďaľšie podrobnosti v zmluve. Nebankovky sú veľmi vynachádzavé, a nedajú vám len tak niečo zadarmo..

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára