streda 10. júla 2013

Nové pôžičky

Aké sú nové pôžičky?

Výhody nových pôžičiek

  • požičky od 100€ do xx€
  • individuálny prístup ku klientom
  • možnosť splácať v hotovosti
  • možnosť splácať bankovým prevodom

Na čo je možné využiť pôžičku?

Nové pôžičky je možné využiť na čokoľvek. Je celkom na vás ako s peniazmi čo dostanete naložíte. Môžte ich použiť akokoľvek. 
Tieto pôžičky sú vlastne najnovšie aktuálne pôžičky na trhu pôžičiek.
 

Aký je rozidiel medzi pôžičkou a hypotékou?

Pôžička sa väčšinou používa na nižšie čiastky určené pre menšie investície ako je napríklad televízor, chladnička či iné domáce prostrebiče. Prípadne na auto a pod. Hypotéky sú však určené hlavne na riešenie bytovej otázky. Či už je to stavba nehnutelnosti, kúpa nehnuteľnosti alebo jej rekonštrukcia. Pri niektorých nových pôžičkách väčšinou nemusíte uvádzať dôvod pôžičky. V takom prípade sa potom jedná sa o tzv. bezúčelovú pôžičku. To však pri hypotékach neexistuje a banky alebo sporiteľne rozhodujú o pridelení hypotéky práve na základe vašej žiadosti. Tiež veľkým rozdielom je, že pri hypotéke musíte dokladovať svoj príjem.

Typy pôžičiek

Existuje niekoľko typov nových pôžičiek. Základné rozdelenie pôžičiek je na hotvostné a bezhotvostné pôžičky. Hotvostná pôžička je taká, ktorá sa vypláca aj spláca v hotvosti. Bezhotvostná sa naopak vypláca aj spláca prostredníctvom bankového prevodu. Pôžičky sa ďalej rozďelujú na bankové a nebankové. Bankové pôžičky nám sprostredkuvávajú naše banky. K týmto pôžičkam je pomerne ťažšie sa dostať. Potom sú to pôžičky študentské, mladomanželské, dôchodcovské a rôzne ďalšie.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára