štvrtok 25. júla 2013

Zmluva na pôžičky

Určite ste si všimli lákavé reklamy na pôžičky napríklad v televízii, tlači alebo na internete.Reklama vás môže lákať na nízskou mesačné splátku alebo nízky úrok.


Nenaleťte a študujte starostlivo zmluvu o pôžičke

Dôležité je zachovať chladnú hlavu a pozorne študovať zmluvu, mnohokrát si niektorých nevýhodných detailov všimnete až, keď si zmluvu po niekoľkýkrát prečítate.

Výška splátky a úroky nie je všetko!


Veľa ľudí sa čudujú koľko na konci za pôžičku zaplatí, ich problém je, že nečítajú zmluvu a nepočítajú, dôrazne každému odporúčame prečíta si starostlivo zmluvu o pôžičke alebo ešte lepšie dajte ju prečítať známemu a všetko si sami prepočítajte!
Kto nečíta zmluvy a len podpisuje nesmie sa neskôr čudovať!

3 komentáre:

  1. Aké sú vaše finančné potreby? Poskytujeme pôžičky od minimálne 7 000 USD do maximálne 900 000 000,00 USD s pohodlným trvaním, ktoré sa pohybuje od 1 do 25 rokov pri veľmi zníženej úrokovej sadzbe 3%. Kontaktujte nás e-mailom: mrfrankpoterloanoffer@gmail.com
    Ďakujeme a tešíme sa na vašu rýchlu odpoveď.
    S pozdravom,

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Veľmi by som odporučil služby pána Benjamina akejkoľvek osobe, ktorá potrebuje finančnú pomoc, a budú vás informovať o ďalších vysokých adresároch. Ešte raz chválim seba a vašich zamestnancov za mimoriadny servis a zákaznícky servis, pretože to je pre vašu spoločnosť veľký prínos a príjemný zážitok pre zákazníkov, ako som ja. Prajem vám všetko najlepšie do budúcnosti. Pán Benjamin je najlepším spôsobom, ako získať ľahkú pôžičku, tu je e-mail .. / Lfdsloans@outlook.com alebo sa porozprávajte s pánom Benjaminom na WhatsApp Via_ + 1-989-394-3740 Ďakujeme Vy, že ste mi v úprimnom srdci znova pomohli s pôžičkou, som navždy vďačný.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ahojte všetci, strašilo ma toľko spoločností, ktoré tvrdili, že sú skutočnými veriteľmi, ale všetko moje úsilie vyšlo nazmar, stratil som viac ako 3 500 eur za falošných veriteľov, ktorí tvrdia, že nie sú. Pokiaľ mi môj priateľ nepredstavil správneho veriteľa, ktorého som kontaktoval, a úspešne som od neho získal pôžičku len za 48 hodín, odporučil by som každému, kto hľadá pôžičku bez obáv, aby ho kontaktoval prostredníctvom e-mailu: lapofunding960@gmail.com
    Whatsapp +447883183014

    OdpovedaťOdstrániť